Over De Jongens

De Jongens van de TU is een multidisciplinair design bureau gevestigd in het centrum van Eindhoven. Wij ontwerpen en ontwikkelen voor technische bedrijven in de breedste zin van het woord.

Als creatieve onderneming hechten we waarde aan het stellen van de juiste vragen en kritisch denken. Wij gebruiken deze twee ‘tools’ om bedrijven naar een hoger niveau te tillen wat betreft de design behoeftes in alle mogelijke mediums: web, video, product, grafisch, service etc. Om er zeker van te zijn dat we voor onze klanten het juiste product ontwikkelen doen we altijd eerst een reeks aan brainstorm sessies. Op deze manier werken we toe naar het juiste design dat perfect bij de strategie van het betreffende bedrijf past. Daar bovenop hebben wij als bedrijf het voordeel dat ons kernteam bestaat uit universitair geschoolde industrieel ontwerpers en architecten. Wat inhoudt dat wij zelf ook thuis zijn in de content van de technische branche waarvoor we ontwerpen.

In ons werkproces houden wij ons onder andere bezig met product ontwerp, branding, interactieve installaties, interieur, business development, strategies, UX/UI, digitale media en apps. Wij hebben de ambitie om samen met een team van young professionals de ogen van vele bedrijven te openen wat betreft de mogelijkheden op het gebied van design op alle vlakken.

Wij helpen jouw bedrijf graag bij de volgende stap!

Mail ons: info@dejongensvandetu.nl
Bel ons: +31 40 666 62 34 (tijdens kantooruren) of   +31 6 36 32 20 12
Kom langs: Ruysdaelbaan 106, 5613 DL Eindhoven

DJVDTU B.V.
KvK: 61140201
BTW: NL854225687B01